Strandwandeling 2023: bedankt voor jouw bijdrage!

Bedankt voor jouw bijdrage!

De eerste strandwandeling is een feit! Wat een bijzonder mooie ervaring. Wat een impact. Naast alle mooie contacten en gesprekken die we rijker zijn, hebben we met de wandeling bijna €600 mogen ontvangen aan donaties.

Hartelijk dank voor jouw bijdrage. Mede dankzij jou zijn we weer een stap verder in het nastreven van onze doelen: aandacht voor endocarditis, aandacht voor leven.

Benieuwd naar een impressie van de dag? Bekijk de terugblik!

Stichting Pace Makers - Agenda

Waarom wandelen?

Ieder jaar organiseren we een wandeling over het strand ter ere van het leven van Ellie Vollebregt-Vermeer. De wandeling vindt plaats op of rond de geboortedag: 6 augustus. In 2023 zou Ellie 40 jaar zijn geworden. Op 17 september 2023 maakten we hiervoor een wandeling van vier kilometer: om herinneringen op te halen of gewoon om samen te zijn. 

Kon je er niet bij zijn maar wil je ons wel helpen? Ontdek op deze pagina hoe je op jouw manier kunt bijdragen. Met jouw bijdrage komen we weer een stap verder in het nastreven van de doelen van Stichting Pace makers: meer aandacht voor endocarditis en meer aandacht voor leven.